• Transparentní účet
    123-1552310247/0100
  • Telefon
    (+420) 776 255 158

Narozen:     

Onemocnění: Costello syndrom

Příspěvek na: Speciální neurorehabilitace v Ostravě





Příběh Patrička

Patrik se narodil ve 36 t.t. Hned po porodu se zjistilo, že má nemocné srdíčko a jelikož odmítal stravu měl až do svých šesti let gastrosondu přímo do bříška.

Po všemožných vyšetřeních mu v jednom roce diagnostikovali Costello syndrom. Toto vzácné onemocnění má v naší republice pouze několik dětí.

Patrik je tělesně i mentálně postižený, ve dvou letech měl nádor močového měchýře, jehož náročná léčba nebyla zcela úspěšná a bylo nutné mu močový měchýř odoperovat. Nyní má trvale ureterostomie.
Prodělal operaci srdce a 7 ortopedických operací.

Péče o syna je náročná, bere spousty léků, nemluví a neumí se sám pohybovat.

Patrik nutně potřebuje pravidelné rehabilitace. Dojíždí na speciální neurorehabilitace do Ostravy, kde díky nejmodernějším metodám pomáhají Patrikovi posilovat svaly a značně zlepšovat motoriku. Tyto nákladné rehabilitace bohužel zdravotní pojišťovna neproplácí.

Z celého srdce DĚKUJEME.

Podpořit Patrika můžete jednoduše tak, že otevřete vaše on-line bankovnictví, naskenujte v aplikaci vaší banky přiložený QR kód pro on-line platbu a zadáte libovolnou částku. Zaslat finanční prostředky můžete také přímo na transparentní účet: 123-1552310247/0100.

QR kód pro on-line platbu pro Patrička